Αρχική σελίδα » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

31.10.2018

Eκπαιδευτική Επίσκεψη σε Αίγιο και Καλάβρυτα - Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Προθεσμία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος: 5 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκπαιδευτική Εκδρομή σε Αίγιο και Καλάβρυτα

10-11/11/2018

    Στο πλαίσιο του μαθήματος επιλογής, ‘’Ιερά Άμφια και Σκεύη στη θεία Λατρεία’’, του Ζ’ Εξαμήνου του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας διοργανώνεται εκπαιδευτική εκδρομή στο Αίγιο και στα Καλάβρυτα στις 10-11 Νοεμβρίου 2018, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Το εν λόγω ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο 36 θέσεων, το δε κόστος θα κυμανθεί μεταξύ 35 και 45 ευρώ, ανάλογα με το βαθμό συμμετοχής.

Προτεινόμενο πρόγραμμα:

Σάββατο  10/11

Επισκέψεις α. στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Αιγίου β. στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αιγιαλείας.

Εν συνεχεία μετάβαση στα Καλάβρυτα (Πιθανή ανάβαση με τον Οδοντωτό από Διακοπτό. Η χρέωση είναι ατομική).

Διαμονή στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό και Διακονικό Κέντρο (δυνατότητα φιλοξενίας έως 16 άτομα σε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια). Για επιπλέον άτομα (άρρενες φοιτητές ή κληρικούς) υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας στο γειτονικό ανδρικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας.

Κυριακή 11/11

Εκκλησιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό Καλαβρύτων

Επίσκεψη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος και στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας

Γεύμα το μεσημέρι στο Ίδρυμα.

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου.

    Η πρόσκληση απευθύνεται, κυρίως, στους φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα. Ωστόσο δεν αποκλείονται από αυτή και οι υπόλοιποι φοιτητές (προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί) του Τμήματός μας ή τα μέλη ΔΕΠ/ΕΔΙΠ/ΕΤΕΠ, που θα συμφωνούσαν με το σκοπό και το πρόγραμμά της.

    Η προθεσμία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την 5η Νοεμβρίου 2018. Δηλώσεις ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: evlachop@soctheol.uoa.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, την τελική τιμή συμμετοχής και άλλα ζητήματα θα ανακοινωθούν με τη λήξη της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η διδάσκουσα,

Ελένη Βλαχοπούλου (Δρ. Ε.ΔΙ.Π.)