Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

21.01.2021

3η/23.01.2021 ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Η-ΤΑΞΗΣ Ε.Κ.Π.Α. ΚΑΙ CISCO WEBEX MEETINGS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τήτριες που πρόκειται να συμμετάσχουν στην εξεταστική Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021, να συμμετάσχουν στην 3η δοκιμαστική γραπτή εξέταση εξ αποστάσεως, η οποία θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 και ώρα 19:00-21:00.

Καθώς η επικείμενη εξεταστική θα διεξαχθεί καθ’ όλοκληρίαν εξ αποστάσεως (εξαιρουμένων φυσικά ειδικών περιπτώσεων Φ.ΜΕ.Α. κ.α.), η συμμετοχή όλων στη δοκιμαστική εξεταστική είναι απολύτως απαραίτητη για την έγκαιρη εξοικείωσή μας με τους τρόπους διεξαγωγής των εξετάσεων.

- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

https://eclass.uoa.gr/modules/work/index.php?course=SOCTHEOL341&id=26274

- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
https://uoa.webex.com/meet/demetriosal

- ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ
Συμμετοχή από συσκευή (κατά προτίμηση: φορητός/σταθερός Η/Υ) με σύνδεση στο διαδίκτυο (ενσύρματο/ασύρματο δίκτυο, όχι δεδομένα), στην οποία είναι εγκαταστημένη κάποια από τις διαθέσιμες εφαρμογές κειμενογράφου (ενδεικτικά: Micosoft Word, Libre Office Writer κ.α.).

Πληροφορίες για την εξ αποστάσεως διαδικασία:
Δ. Αλεξόπουλος (694 630 3954, με μήνυμα μέσω VIBER)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ!

- Η εγγραφή στα μαθήματα της η-Τάξης του Ε.Κ.Π.Α., στα οποία πρόκειται να εξεταστείτε, είναι απολύτως απαραίτητη. Συνιστούμε να κάνετε ένα σχετικό έλεγχο και να επιβεβαιώσετε ότι έχετε εγγραφεί σε όλα κανονικά.

- Η συμμετοχή στην κοινότητα του Τμήματος στο VIBER για την τηλεκπαίδευση και την έρευνα εξ αποστάσεως συνιστάται επίσης ιδιαιτέρως, καθώς και το λογισμικό εξ αποστάσεως συνεργασίας ANYDESK.

Από το Γραφείο του Προέδρου
του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας
και Θρησκειολογίας