Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

16.01.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ των Υποψηφίων Μεταπτυχιακών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

   

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π.Μ.Σ.)
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α.
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

 Καλούνται οι υποψήφιοι/ες των Π.Μ.Σ.

  1. «Πηγές, Λατρεία και Διαπολιτισμικός Βίος του Χριστιανισμού»
  2. «Κοινωνική Θεολογία και Επιστήμες του Ανθρώπου»
  3. «Θρησκειολογία»

να προσέλθουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Ιανουαρίου 2020 στο Κτήριο της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, (Πανεπιστημιόπολη Ε.Κ.Π.Α., Άνω Ιλίσια) για τη γραπτή διατύπωση κειμένου 500 λέξεων σχετικού με το Π.Μ.Σ. που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, ως ακολούθως:

(1) Υποψήφιοι/ες του Π.Μ.Σ. "Πηγές, Λατρεία και Διαπολιτισμικός Βίος του Χριστιανισμού" ώρα 15:00-17:00 στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας (Β΄ όροφος Κτηρίου Θεολογικής Σχολής).

(2) Υποψήφιοι/ες του Π.Μ.Σ "Κοινωνική Θεολογία και Επιστήμες του Ανθρώπου» ώρα 13:00-15:00 στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας (Β΄ όροφος Κτηρίου Θεολογικής Σχολής).

(3) Υποψήφιοι/ες του Π.Μ.Σ. "Θρησκειολογία" επίσης ώρα 13:00-15:00 στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας (Β΄ όροφος Κτηρίου Θεολογικής Σχολής).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Από τη στάση λεωφορείων του Ευαγγελισμού, πλησίον της ομώνυμης στάσης του Μετρό, επιβιβάζεσθε στα λεωφορεία 220, 221 και 235 (αποβίβαση στην στάση 9η Ιλισίων ή στο τέλος της γραμμής), ή, εναλλακτικά στο λεωφορείο 250 (αποβίβαση στη στάση "Θεολογική Σχολή", εντός Πανεπιστημιούπολης). Στην ίδια στάση "Θεολογική Σχολή" πραγματοποιεί δρομολόγια και το λεωφορείο Ε90. Εξυπηρετεί επίσης και το λεωφορείο 608 (αποβίβαση στο τέλος της γραμμής στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης και μετά βαδίζετε προς το Κτήριο της Θεολογικής).

ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Προτιμάτε πάντοτε την είσοδο από την πύλη της Πανεπιστημιούπολης στην Ούλωφ Πάλμε (ανοικτή). Οι πύλες εισόδου της Πανεπιστημιούπολης από το Νεκροταφείο Ζωγράφου και από την Καισαριανή είναι ανοικτές το μεσημέρι από 2.30-5μ.μ.

 

Ο Διευθυντής των Π.Μ.Σ.

Καθηγητής Γεώργιος Ν. Φίλιας