Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

22.12.2021

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021-2022

Προθεσμία: έως 22 Ιανουαρίου 2022

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

 ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021-2022

 

 

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες!

Σας ενημερώνουμε ότι η Ηλεκτρονική Αξιολόγηση των μαθημάτων και των διδασκόντων Καθηγητών για το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ εξάμηνο 2021-2022 ξεκίνησε και θα διαρκέσει από 22.12.2021 έως 22.01.2022.

Μπορείτε να κάνετε Είσοδο στη σελίδα της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Ερωτηματολογίων του ΕΚΠΑ http://survey.uoa.gr/portal/mainMenu χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας φοιτητικό λογαριασμό (username & password) και να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθήσατε στο χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 καθώς και τους διδάσκοντες Καθηγητές. Στον σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης. Για πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική αξιολόγηση μπορείτε να απευθύνεστε στην Δρα Αθηνά Κονταλή (akontali[at]theol.uoa[dot]gr).

Η συμμετοχή όλων των φοιτητών στην διαδικασία αξιολόγησης είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι παρατηρήσεις σας λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από το Πανεπιστήμιο και την ΜΟΔΙΠ και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας των μαθημάτων.

Η ηλεκτρονική αξιολόγηση είναι ανώνυμη και σε κάθε περίπτωση διασφαλίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς να είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν οι απαντήσεις σας.

 

+Ο Κρήνης Κύριλλος (Κατερέλος)

Καθηγητής

Πρόεδρος του Τμήματος
Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας