Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

23.11.2018

Πρακτικά του Θεολογικού Συνεδρίου με θέμα "Ο Απόστολος Παύλος: 1950 χρόνια από το μαρτύριό του"

Διοργάνωση: Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας Ε.Κ.Π.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραδίδουμε στη δημοσιότητα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή τα Πρακτικά του Θεολογικού Συνεδρίου με θέμα "Ο Απόστολος Παύλος: 1950 χρόνια από το μαρτύριό του", το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τίτλος: Ο Απόστολος Παύλος: 1950 χρόνια από το μαρτύριό του
ISBN: 978-960-86522-2-4
Πληροφορίες: Πύργος-Αμαλιάδα, 11-12 Φεβρουαρίου 2017
Γλώσσα: Ελληνική
- Πλήρες κείμενο: https://goo.gl/ekY5oY

Υπό έκδοση

- Πρακτικά Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα: «Το Ολοκαύτωμα: Διαχρονικές και Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις», το οποίο διοργανώθηκε 3 έως 5 Οκτωβρίου 2017 από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας στο πλαίσιο των εορτασμών των 180 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τη EUNIC (τα Μορφωτικά Ινστιτούτα Ευρωπαϊκών Κρατών).

- Πρακτικά Διεθνούς Συμποσίου για το Άσμα των Ασμάτων (The Song of Songs in the Jewish and Christian literature), το οποίο διοργανώθηκε 19 Οκτωβρίου 2016 στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο.

- Πρακτικά Διεπιστημονικού Συνεδρίου «Θρησκευτικές κοινότητες: Νομοκανονικές προσεγγίσεις ιστορικών και επίκαιρων ζητημάτων» , το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θεολογία και Κοινωνία» 15 και 16 Φεβρουαρίου 2018 στην Αίθουσα του Λόγου στη Στοά του Βιβλίου.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης