ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤO ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΙΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ»

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤO ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΙΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤO ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΙΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ»-[25.05.2024]

Το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, και ώρα 6:00 μ.μ., στο πλαίσιο του μαθήματος «Ινδουισμός» του προπτυχιακού κύκλου σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, με διδάσκοντα τον Επίκ. Καθηγητή Απόστολο Μιχαηλίδη, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της κοινότητας των Σιχ.  

Εντός του κτηρίου λειτουργεί ναός. Οι ιθύνοντες του συλλόγου και οι προϊστάμενοι του ναού θα μας ενημερώσουν σχετικά με τις πεποιθήσεις του Σιχισμού και τις ηθικές και κοινωνικές αξίες της κοινότητας τους.

Προκειμένου να εισέλθει  κάποιος στο κτήριο πρέπει να βγάλει τα υποδήματά του, να πλύνει χέρια και πόδια στους παρακείμενους νιπτήρες και να φορέσει ένα κάλυμμα κεφαλής που θα του δοθεί κατά την είσοδο. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται.

H διεύθυνση του πολιτιστικού συλλόγου είναι: Gurdwara Shri Guru Nanak Darbar, Πολιτιστικός  Σύλλογος, Ταύρου 22, Ταύρος, Αθήνα. τηλ. 2130446907.

Η μετακίνηση μπορεί να γίνει με ΜΜΜ [ΟΑΣΑ, γραμμή 049 Ομόνοια-Πειραιάς και γραμμή 914 Ομόνοια-Λαχαναγορά-Παλαιά Κοκκινιά]. Κατεβαίνουμε στη στάση «Σφαγεία» επί της οδού Πειραιώς (στρεφόμαστε προς το βενζινοπωλείο της Mobil) και πεζοπορούμε στην κάθετη προς την Πειραιώς, οδό Ταύρου. Μετά από 5-7 λεπτά πεζοπορίας  βρισκόμαστε στον προορισμό μας (Ταύρου 22).   

Η εκπαιδευτική επίσκεψη είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως κύκλου σπουδών.

Ώρα συγκέντρωσης στην είσοδο του κτηρίου: 5:45 μ.μ.

Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 23 Μαΐου, και ώρα 4:00 μ.μ. στο email: apostmichail@soctheol.uoa.gr